Globala målen visar vägen

22 jan Globala målen visar vägen

Nu har arbetet med de globala målen för hållbar utveckling dragit igång på riktigt. 17 mål som, om de nås, skapar en helt annan värld. Där rättvisa och hållbarhet är den rådande normen. Dessa mål bestämdes av världens alla ledare i höstas och vi har till 2030 på oss. En utmaning värd vår generation. Peace & Love kommer att fokusera på detta, både under sommarens evenemang och året om. Det blir en guide för vilka frågor som bör lyftas fram. Vårt fokus blir att visa på lösningarna, hur vi verkligen kan nå målen och visa att det inte är omöjligt att nå dessa inom den satta tidsramen, om vi satsar stort och arbetar tillsammans.

Vi kommer lansera detta arbete i samband med festivalen, 7-9 juli.

 

Jonas Eriksson
jonas@palinspire.org